tiki-chiller

Tiki Chiller je alkoholno piće od vinskog destilata i mešavine nekoliko vrsta voća. Tako je dobijena nezaboravna kombinacija i stvoren niz novih ukusa. Jedini chiller na svetskom tržištu je Tiki chiller. Proizvodi su u deset ukusa: Blue Lagoon, Aloha 'Rita, Heavenly Crush, Coco Cabana, Sunset Beach, Tropical Sunrise, Island Breeze, Seaside Bliss, Paradise Passion i Lush Blush.

Chill u prevodu s engleskog znači prohladiti, ohladiti, hladiti se. U slengu se koristi izraz Chill Out - opustiti se. Chiller je izraz koji se koristi za osobu koja je opuštena, koja stvarnost posmatra iz drugačije perspektive. Ovaj izraz se koristi i u muzici. Reč je o žanru elektronske muzike sporijeg tempa, muzike za odmor i opuštanje. Taj izraz uvela je grupa KLF. Godine 1990. izdali su ambijentalni album „Chill Out“. Važan sastojak chillera jeste vinski destilat od koga se inače prave najbolja pića. Destilat za Tiki chiller mora biti svež zato što je samo tada bez ukusa i mirisa. Posle nekog vremena dobija i ukus i miris. Vinski destilat je skoro neutralan kako bi voće preuzelo primat.

Tiki chiler se pravi od svežeg voća koje se uvozi brodovima iz Južne Amerike. Pije se hladan na temperaturi od četiri do osam stepeni i ima 4,5 odsto alkohola. Posebnost Tiki chillera jeste da se mešaju razne vrste egzotičnog voća kako bi se dobio specifičan, nov ukus. Tiki chiler je gazirano piće. Proizvod su razvili preduzetnici iz Srbije u saradnji s američkim kompanijama Powerbrands i Allen flavors inc, koje su u svetu poznate po proizvodnji novih pića. Tiki Chiller je misteriozno, egzotično, nedokučivo piće čiji tajni sastojak zna tek nekoliko ljudi.

Tiki chiller je piće idealno za žurke, obavezno osveženje za odmor, prava stvar za druženje, nezamenjivo za chilling. Ispijanjem Tiki chillera doživećete nešto novo, nešto što nikada niste probali. Taj miks Tikiju pruža kvalitet koji se teško može uporediti s pićima koja ste do sada konzumirali. Tiki Chiller donosi spontanost, bezbrižnost, impulsivnost i nesputanu zabavu. Ostaje vam još da izaberete boje i ukuse koji odgovaraju vašem trenutnom raspoloženju i da se prepustite uživanju.

tiki-girls
blue_lagoon

Uskočite u nepoznato sa Blue Lagoon-om. Otkrijte raskošan ukus ananasa i kokosa.

blue_lagoon
aloha_rita

Doviđenja dosado; Zdravo Aloha ‘Rita ! – Ukusna Margarita sa limetom.

aloha_rita
heavenly_crush

Prepustite se Heavenly Crush-u. Eksploziji zadovoljavajućeg osveženja sa mangom, crvenom narandžom, jagodama, ananasom, malinama i narandžom.

heavenly_crush
coco_cabana

Ništa ne govori o opuštanju kao Coco Cabana. Ukusna mešavina kokosa, banane i sočnog ananasa.

coco_cabana
sunset_beach

Prepusti se Suset Beach-u. Osvežavajuća mešavina sočne crvene narandže i grejpfruta.

sunset_beach
seaside_bliss

Pobegnite od svakodnevnice sa Seaside Bliss-om. Hrskava mešavina nara i borovnice punog ukusa.

seaside_bliss
paradise_passion

Zadovoljite čulo ukusa Paradise Passion-om. Sočan ukus manga, breskve i marakuje.

paradise_passion
island_breeze

Uzmite odmor sa Island Breeze-om. Slatkim napitkom punim sočne lubenice i slatkih jagoda.

island_breeze
tropical_sunrise

Ceo dan na plaži? Priuštite sebi Tropical Sunrise. Primamljiva mešavina ukusnog manga, narandže i ananasa.

tropical_sunrise